LearnBetter

آموزشی

LearnBetter

آموزشی

مقایسه ی سیب زمینی شیرین با سیب زمینی سفید

سیب زمینی یکی از بدخلق‌ترین غذاهاست، اما دوستداران خارپشت در میان ما می‌توانند خوشحال شوند: هم سیب‌زمینی سفید و هم سیب‌زمینی شیرین – وقتی به درستی آماده شوند – می‌توانند برای شما مفید باشند. کورتنی دارسا، RD، که در شهر نیویورک مستقر است، می‌گوید: «به طور کلی سیب‌زمینی‌ها مملو از فیبر هستند و سیب‌زمینی‌های سفید دارای پتاسیم بیشتری نسبت به موز هستند. او می‌گوید: «درست مانند هر غذا، سیب‌زمینی نیز می‌تواند جایگاه سالمی در رژیم غذایی شما داشته باشخوردن زیتون  بر جنین

درسا می‌گوید آنچه واقعاً سیب‌زمینی‌های سفید و شیرین را متمایز می‌کند، محتوای بتاکاروتن آن‌ها است که رنگدانه آنتی‌اکسیدانی است که سیب‌زمینی شیرین را به رنگ نارنجی زیبا در می‌آورد. بتا کاروتن واقعاً برای سلامتی مفید است. بر اساس مطالعه‌ای که در ماه مه 2016 در ژورنال Scientific Reports منتشر شد، افرادی که رژیم غذایی آنها دارای بالاترین سطح بتاکاروتن بود، در مقایسه با گروهی که کمترین میزان مصرف را داشتند، 17 درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودرس به هر علتی بودند.

درسا می‌گوید، اما اساساً برخی از مردم سیب‌زمینی شیرین را یک «غلات کامل» می‌دانند و خوردن یک سیب‌زمینی سفید را شبیه به چیپس یا سیب‌زمینی سرخ کرده می‌دانند. یک سیب زمینی سفید پخته، آب پز یا برشته با غذاهای تصفیه شده و به شدت فرآوری شده یکسان نیست. هر نوع سیب زمینی یک غذای کامل غنی از مواد مغذی است.

تفاوت های تغذیه ای بین سیب زمینی سفید و شیرین

برای اینکه بتوانیم آنها را به صورت سر به سر مقایسه کنیم، موارد زیر برای 100 گرم (گرم) - تقریباً 3.5 اونس (اونس) - از هر سیب زمینی، بر اساس FoodData Central وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) است.

این مقدار کمتر از یک اسپاد کوچک است.گیاه خوار شدن

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد